Interaktivni zemljevid Planote

Spletna kamera Lokve

Aktualni dogodki

No events

Nagrada GZS za gospodarske in podjetniške dosežke

iztok_vGospodarska zbornica Slovenije je že 41. podelila priznanja tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Nagrada, ki jo je direktor družbe Gonzaga pro g. Iztok Bizjak prejel v prisotnosti predsednika države dr. Danila Turka, predsednika državnega sveta Blaža Kavčiča, vrste ministrov vlade Republike Slovenije in diplomatov tujih držav, predstavlja potrditev, da je bilo njegovo dosedanje uspešno delo prepoznano in cenjeno.

 

 

 

Gospod Iztok Bizjak je direktor in solastnik podjetja Gonzaga pro. Z ekipo, kamor sodijo še direktor prodaje Miloš Blažko, tehnični direktor Tomaž Murovec in direktor izvoza Igor Šepec, je v desetih letih ustvaril podjetje, ki sodi v sam vrh opremljanja velikih objektov. Kar precej pohištva in opreme izdelajo v svoji tovarni v Čepovanu. Za kraj je to izrednega pomena, saj daje kruh večjemu številu krajanov. Ne nazadnje, ima mizarstvo v naši dolini tradicijo.

Pri nagradi gre hkrati za pomembno povezavo osebnosti - vodilnega človeka družbe in družbe same, ki se s tem zapisuje v zgodovino slovenskega gospodarstva. Pri ocenjevanju dosežkov se poleg splošnih razvojnih rezultatov gospodarske družbe, rezultatov poslovanja ter internacionalizacije podjetja upoštevajo še številna druga merila, kot so hitra in učinkovita tržna širitev gospodarske družbe, obetavna vizija in jasna dolgoročna strategija ter lastni razvoj in inovacije.

turk_vvsi_v