Piknik prostor Krnica

Piknik prostor Krnica se nahaja v prijetni tišini gozda, kjer vsak lahko najde čas tudi zase, ravno prav daleč od mestnega hrupa.

Tu lahko preživite lepe trenutke v naravi, v krogu svoje družine in prijateljev, prostor je primeren za praznovanje obletnic, rojstnih dni ali kar tako za polepšan dan in druženje.

Tu se boste v prijetni naravi lahko sprostili, zaužili dobrote, ki si jih boste pripravili sami ali boste dovolili, da jih pripravimo mi. Lahko se boste zabavali ob igrah ali preprosto poležavali pod krošnjami dreves.

Dan si lahko oblikujete sami, lahko pa nam dovolite, da vam pomagamo pri pripravi hrane in pijače, tako vam za to ne bo treba skrbeti.

Piknik prostor je primeren za cca. 50 oseb

FaLang translation system by Faboba

 

Kolesarske poti

 

 

Slatna pod Sveto Goro

 

 

  Zeliščna in medena gozdna pot

 

 

 Razgledi med Alpami in Jadranom

 

 

Pot tradicije in gozda

 

 

 Pod vrhovi Trnovske planote

 

 

Skozi osrčje Trnovskega gozda

 

 

Panorama med Ravnico in Strmico

Pohodniške poti

Prijazni vrhovi planote vas vabijo na krajše ali daljše izlete,

vam pričarajo čudovite razglede na Alpe,

Vipavsko dolino in Jadransko morje. Lahko jih združite s kolesarjenjem.

Za gluhe in naglušne

gluhi naglusni zel bel1

Izleti in programi

 

Družinski izleti

Spoznajte tradicijo kovaštva ali divjo jelenjad v Lokovcu, v Čepovanu si oglejte delujočo planino ali obiščite romarsko središče Sveta Gora nad Grgarjem. Na Lokvah pokukajte v mali muzej škafarstva ali se napolnite na energijskih točkah. Pravi družinski oddih pa najdete na Mali Lazni.

Lokalni produkti in obrt

Na turističnih kmetijah lahko okušate domači sir, med, lokalna zelišča in mesne izdelke. Poleg tega lahko kupite tudi izdelke domače obrti – lesarske, kovane in druge lokalne izdelke.

Kulinarika in nastanitve

Po bolj ali manj aktivnem doživetju v naravi se prileže okusna lokalna hrana, pripravljena s srcem. Prenočite v sobah, apartmajih, v kampu, na seniku ali v lesenih hiškah in raziščete še druge lepote naše planote.

 

prp  leader1  eu2  slo zastava2  clld  go